Together for H2OPE

WAT IS THEE ZONDER WATER?

 

Together for H2OPE is een non-profitprogramma dat schoon en veilig drinkwater brengt in gemeenschappen van theeboeren over de hele wereld

The Impact

10,500 people with clean water access in Madagascar & India

23 wells constructed
serving 4,000 people

2 community-led sanitation programs implemented

Together for H2OPE: Madagascar

 

Het eerste Together for H2OPE-initiatief had gevolgen voor onze kurkuma-boerengemeenschap in Madagaskar, die voor het eerst in hun leven schoon en veilig drinkwater kreeg. Tijdens een bezoek aan hun boerderijen in 2015 ontdekten we dat de gemeenschap chronisch ziek was door het vervuilde drinkwater waarop ze vertrouwden. Dit project bracht voor 4.000 boeren en hun families in totaal 23 nieuwe putten plus door de gemeenschap geleid onderwijs in het repareren van putten en waterzuivering.

Together for H2OPE: India

 

In samenwerking met lokale boeren en de Women’s Earth Alliance is Numi Foundation nauw betrokken bij een campagne om goede sanitaire omstandigheden te bevorderen op het grootste biologische Fair Trade-theelandgoed in India, waar de meeste van onze zwarte thee wordt verbouwd. Door dit initiatief hebben we meer dan 6.500 gezinnen aangesloten op schoon en veilig drinkwater. Ons werk van de afgelopen twee jaar heeft geleid tot een afname van 80% van door water overgedragen ziekten en een afname van 90% van het werk- en schoolverzuim.

Together for H2OPE: Zuid-Afrika

 

In Zuid-Afrika bracht Numi Foundation stromend water naar de kleinschalige, biologische rooibosboerderij waar we sinds de oprichting van ons bedrijf mee werken. We hebben een put geboord, waardoor de arbeiders en hun gezinnen voor de allereerste keer schoon en veilig water in huis hebben. Het project bracht ook toiletten, douches en een zonneboiler op het dak naar deze gemeenschap.